Vízvezeték szerelés

3 ok, amiért érdemes vízvezeték szerelő szakembert hívni

Megpróbálhatjuk saját kezűleg megszerelni a megkárosodott vízvezetékünket hogy megspóroljunk néhány forintot. 

De vajon sikerül is? Valószínűleg mindenki fejében átfutott már a gondolat, hogy önállóan álljon neki megjavítani a meghibásodott (eldugult) tönkrement vízvezetékét. 

Ha még meg is van az alapvető tudása a vízvezetékekhez, sokszor nem elég. Hogy miért? Íme néhány fő ok, amiért érdemes profi vízvezeték szerelőt hívni.

Képzettség, tudás, tapasztalat!

A tapasztalt vízvezeték szerelő megtalálja a problémát, megérti az összefüggéseket, könnyű szerrel elhárítja a problémát a forrásánál.

A csőhálózat bonyolultabb, mint gondolnád!

Minden csőhálózatnak van egy részletes, komplikált tervrajza. A bonyolult rendszere a vízvezetékeknek, csatorna utaknak, lefolyóknak könnyen megtéveszthetnek bárkit, aki nem ért hozzá. Annak érdekében, hogy kinyomozzuk a probléma forrását, és megjavítsuk azt, a rendszer teljes átlátására van szükség. Ha tapasztalat és átlátás nélkül állunk neki megjavítania meghibásodott vízvezetéket, ronthatunk a helyzetén, ami még több kiadással járhat.

Fontos a megfelelő felszerelés!

Egy profi vízvezeték szerelőnek megvan a szükséges felszerelése és ruházata ahhoz, hogy biztonságosan hárítsa el a problémát, mindenféle extra kiadások és felbukkanó problémák nélkül. Birtokában van a szakma legmodernebb technológiája.

HÍVJ BÁTRAN, HA BAJ VAN! +36(30)2296420
arrow_back_ios_new
“Köszönöm a gyors kiszállást, és a precíz munkát. Én a liftünkben kirakott faliújságból értesültem róluk. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal és közvetlen barátságos emberek. Ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm még egyszer, és ha legközelebb is hasonló problémám adódna a névjegykártyájuk már megvan. :)”

(László, Miskolc)
“Hálás köszönet a Szeles út 1. szám alatti társasházból a FINTOR Duguláselhárítás szakembereinek,  az önfeláldozó  gyors és precíz munkájukért, az egész  lakó közösség nevében. Az pedig külön említést  érdemel, hogy az ünnepek alatt, expressz gyorsasággal és felár nélkül sikerült  rendbe rakni az egész lefolyó rendszert, pedig  a helyzet elég reménytelennek tűnt mindannyiunk számára. Csak ajánlani tudom a specialista csapatot, ha valaki gyorsan és maradandó emlékek nélkül szeretne hasonló kínos problémáktól megszabadulni.
A fent leírtakra hivatkozva full 5 csillagos firma!!! A referencia nem kérdés!!!”

(G. G, Miskolc)
“Tetszik a hozzáállás, ahogyan a facebookon dugulás megelőzően tippeket adtok! Hiszen azt gondolnánk, hogy pont az a jó Nektek, hogyha erre nem figyelnek az emberek, és eldugulnak a lefolyók…. Nagyon jók vagytok!”

(Emese, Facebook)
arrow_forward_ios
Kapcsolat  |  Állásajánlataink  |  Impresszum  |  Általános Szerződési Feltételek  |  Adatkezelési Tájékoztató
Panaszkezelési szabályzat  |  Cookie nyilatkozat
© FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.
A weboldalt készítette: expressz-weboldalkeszites.hu