CÉLUNK a társasházban élők életminőségének javítása.
Szorosan együttműködünk a Miskolci Társasházkezelők Közhasznú Egyesületével.

Már három konferencián szerepeltünk, mint meghívott előadó, ahol a társasházakban felmerülő dugulásokról és azok megoldásáról tartottam előadást és válaszoltam a közös képviselőktől érkező kérdésekre.

Közös képviselőként Ön jó, ha tudja, hogy engem, Fintor Zsolt duguláselhárítási specialistát éjjel – nappal, hétvégén, ünnepnapokon is hívhat, és segítünk a szennyvízkártól a lakásokat megvédeni.

Az elvégzett munka után tisztaságot hagyunk.

Természetesen bármilyen vízvezeték szerelési munkát megoldunk.

Csőtörés mentesítést éjjel-nappal, hétvégén is végzünk.
LÉTREHOZTUNK EGY FACEBOOK CSOPORTOT AZZAL A CÉLLAL, HOGY MISKOLC és környéki TÁRSASHÁZAK LAKÓINAK NYÚJTSUNK SEGÍTSÉGET A LAKÁSBAN FELMERÜLŐ JAVÍTÁSI, FELÚJÍTÁSI MUNKÁKHOZ. Természetesen családi házban élőket is szívesen látunk a csoportban.
MISKOLCI TÁRSASHÁZAK LAKÓI >>>
AZOK HIRDETÉSEIT HAGYJUK JÓVÁ A CSOPORTBAN, AKIKNEK A CÉGÉT, A MUNKÁJÁT ISMERJÜK ÉS EZÉRT NYUGODT SZÍVVEL TUDJUK AJÁNLANI MÁSOKNAK IS.
A HIRDETNI VÁGYÓ CÉGEKTŐL KÉRJÜK, HOGY A TISZTESSÉGES CSERE MEGVALÓSULJON, AKI HIRDET AZ HÍVJA MEG AZ ISMERŐSEIT A CSOPORTBA, HOGY MINÉL TÖBB LAKÁSTULAJDONOSHOZ JUSSANAK EL A HASZNOS INFORMÁCIÓK. TOVÁBBÁ TÖREKEDJÜNK ARRA, HOGY HIRDETÉS HELYETT, INKÁBB HASZNOS TANÁCSOKAT POSZTOLJUNK.

BARÁTI KÖSZÖNETTEL:

Fintor Anita és Fintor Zsolt
www.fintor.hu

Lájkold oldalunkat, hasznos tippek, tanácsok, videók amivel pénzt és időt spórolhatsz:
FINTOR DUGULÁSELHÁRÍTÁS SPECIALISTA >>>
arrow_back_ios_new
Egy péntek estén nekünk is szükségünk volt rájuk, jöttek fél óra múlva, 10 óra körül (este!) és ügyesen, rugalmasan meg is szüntették a full dugulást. Köszönjük!

(Balázs, Miskolc)
“Fintor nélkül sz@rban lennénk…/Klapka 1/”

(Péter, Miskolc)
“Kiválóságukhoz kétség nem férhet!
Hétvégi telefonhívásomra perceken belül érkeztek; alapos helyszíni felmérés, körültekintő, precíz, gyors szakmunka, korrekt árak!
Professzionális vállalkozás!
Bármilyen vizes munkákhoz csak őket ajánlom.”
(Bársony Veronika, Társasházi Közösképviselő, Miskolc)
arrow_forward_ios
Kapcsolat  |  Állásajánlataink  |  Impresszum  |  Általános Szerződési Feltételek  |  Adatkezelési Tájékoztató
Panaszkezelési szabályzat  |  Cookie nyilatkozat
© FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.
A weboldalt készítette: expressz-weboldalkeszites.hu