Problémád van a vízvezetékekkel?
Csőtörés veszélyezteti otthonod?
Hirtelen megnövekedett a vízszámla?

Alacsony a víznyomás?

Zárva az összes fogyasztó, de a vízóra forog?

Lehet, hogy csőtörésed van?

Csőtörés mentesítés, azonnali kiszállás éjjel-nappal, hétvégén is.
Csőtörést a lefolyó tisztító szerek is okozhatnak!  
Olvasd el emődi ügyfelünk Levente történetét!
2018 nyarán a konyhai lefolyónkban dugulás keletkezett. Próbálkoztunk különböző módszerekkel megszüntetni, többek között ipari lefolyótisztítót öntöttünk a csatornába. Bárcsak ne tettük volna. 

Mikor már semmi nem segített, és a házi csőgörényünket sem tudtuk beleengedni a csatornába, felhívtam a Fintor csatornatisztító céget. Még aznap meg is jelentek nálunk, és szakszerűen megvizsgálták a fennálló helyzetet. Megpróbálták a nagy teljesítményű csatornatisztító gépüket a csatornába bevezetni, de többször elakadt 20-30 cm-re a beengedési ponttól. Hosszas küszködés után a csatornatisztító feje egyszer csak tovább haladt a vezetékben, és a víz is elkezdett lefolyni. 

Örömmel vettük tudomásul, hogy elhárították a dugulást. Kifizettük a tisztítás előre megbeszélt összegét, ők összepakoltak és távoztak. 
10-15 perc múlva vettük észre, hogy a konyhai mosogatóba engedett víz a pince plafonból folyik, tehát a dugulást még sem úgy hárították el, ahogy szerettük volna. Telefonon jeleztük ezt a Vállalkozásnak. Mivel ez pénteken történt, már aznap nem tudtak visszajönni, csak hétfőn. 

A hétfői szemle során nem tudtuk megállapítani, hogy mi lehet a gond, ezért abban állapodtunk meg, hogy kibontják a konyhai lefolyó falban és beton aljzatban lévő részét, hogy meg tudják keresni a hibát. A bontás elvégzéséhez sajnos a konyhabútort is el kellett bontanunk, amihez másik vállalkozót hívtunk. Kedden újra kiszálltak a helyszínre Fintorék kibontani a megbeszélt részt. Amikor ez megtörtént, megdöbbentő látvány tárult elénk. A függőleges lefolyócső teljesen össze volt gyűrődve. Ebben a gyűrődésben akadt el a lefolyó tisztító feje, amit hosszas kínlódás után áttört, és ezen a lyukon keresztül tudott lefolyni a víz a pincébe. 

Abban nem tudtunk megállapodni, hogy mi okozhatta a csatornacső gyűrődését, de mivel 12 évig tudtuk használni a mosogatót, nem tartom elképzelhetőnek, hogy az építkezés során hibásan építették volna be ezt a csatorna részt. Sokkal valószínűbb, hogy az általunk használt vegyi lefolyó tisztítók valamelyike annyira felhevült a csőben, hogy megolvasztotta azt és ettől teljesen eldeformálódott. 

Végül Fintorék rendbetették a lefolyót, kitisztították az egész csatornát, és mindent feltakarítottak maguk után. 

Erre a korrekt eljárásra reagálok most az értékelő bejegyzéssel, és itt ajánlom minden érdeklődőnek, hogy dugulás esetén ne használjon vegyi tisztítószert, mert nem lehet biztos benne, hogy ugyanúgy jár-e, mint mi. Inkább hívja Fintorékat, és szakszerű duguláselhárítással oldja meg a problémát.”

Levente
arrow_back_ios_new
“Köszönöm a gyors kiszállást, és a precíz munkát. Én a liftünkben kirakott faliújságból értesültem róluk. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal és közvetlen barátságos emberek. Ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm még egyszer, és ha legközelebb is hasonló problémám adódna a névjegykártyájuk már megvan. :)”

(László, Miskolc)
“Hálás köszönet a Szeles út 1. szám alatti társasházból a FINTOR Duguláselhárítás szakembereinek,  az önfeláldozó  gyors és precíz munkájukért, az egész  lakó közösség nevében. Az pedig külön említést  érdemel, hogy az ünnepek alatt, expressz gyorsasággal és felár nélkül sikerült  rendbe rakni az egész lefolyó rendszert, pedig  a helyzet elég reménytelennek tűnt mindannyiunk számára. Csak ajánlani tudom a specialista csapatot, ha valaki gyorsan és maradandó emlékek nélkül szeretne hasonló kínos problémáktól megszabadulni.
A fent leírtakra hivatkozva full 5 csillagos firma!!! A referencia nem kérdés!!!”

(G. G, Miskolc)
“Tetszik a hozzáállás, ahogyan a facebookon dugulás megelőzően tippeket adtok! Hiszen azt gondolnánk, hogy pont az a jó Nektek, hogyha erre nem figyelnek az emberek, és eldugulnak a lefolyók…. Nagyon jók vagytok!”

(Emese, Facebook)
arrow_forward_ios
Kapcsolat  |  Állásajánlataink  |  Impresszum  |  Általános Szerződési Feltételek  |  Adatkezelési Tájékoztató
Panaszkezelési szabályzat  |  Cookie nyilatkozat
© FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.
A weboldalt készítette: expressz-weboldalkeszites.hu