ÁLOM FÜRDŐSZOBA 5 NAP ALATT!
Felejtsd el, hogy a felújítás felfordulással és kosszal jár!
Szinte minden ember életében eljön az az időszak amikor fel kell újítani a fürdőszobát, például használt lakás vásárlásakor vagy mert meguntuk, hogy csöpög a csap, illetve divatja múlt a fürdőszoba csempe, vagy bármilyen okból inkább kidobnánk a kádat és zuhanykabinra cserélnénk.
A zuhanykabin vagy épített zuhany kérdésében kérjük ki szakember tanácsait. Kivitelező választásánál figyeljünk oda néhány dologra. Több helyről kérjünk ajánlatot fürdőszoba felújításra, majd nézzük meg a mesterek weboldalát, facebook oldalát, referencia képeit. Ezután döntsünk egyikük mellett, tanácsos, hogy a legolcsóbbat ne válasszuk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján mindenkit óva intek az ezermesterektől. Ahogyan kenyeret a kenyérboltból, cipőt a cipőboltból érdemes vásárolni, úgy a fürdőszobánk felújítását is megfelelő szakemberrel érdemes elvégeztetni.

Ha nem szeretnénk bontani, a felújítás alatt dobozokat cipelni, mestereket kerülgetni, porban járkálni majd takarítani, erre is van megoldás. Fintor Zsolt és csapata felújítja és kitakarítja fürdőszobánkat, úgy, hogy nekünk csak néhány döntést kell meghoznunk és hamarosan élvezhetjük a wellnesst saját, tiszta fürdőszobánkban. A felújítás miskolci panel fürdőszoba esetén átlagosan 5 napot vesz igénybe. 
arrow_back_ios_new
“Köszönöm a gyors kiszállást, és a precíz munkát. Én a liftünkben kirakott faliújságból értesültem róluk. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal és közvetlen barátságos emberek. Ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm még egyszer, és ha legközelebb is hasonló problémám adódna a névjegykártyájuk már megvan. :)”

(László, Miskolc)
“Hálás köszönet a Szeles út 1. szám alatti társasházból a FINTOR Duguláselhárítás szakembereinek,  az önfeláldozó  gyors és precíz munkájukért, az egész  lakó közösség nevében. Az pedig külön említést  érdemel, hogy az ünnepek alatt, expressz gyorsasággal és felár nélkül sikerült  rendbe rakni az egész lefolyó rendszert, pedig  a helyzet elég reménytelennek tűnt mindannyiunk számára. Csak ajánlani tudom a specialista csapatot, ha valaki gyorsan és maradandó emlékek nélkül szeretne hasonló kínos problémáktól megszabadulni.
A fent leírtakra hivatkozva full 5 csillagos firma!!! A referencia nem kérdés!!!”

(G. G, Miskolc)
“Tetszik a hozzáállás, ahogyan a facebookon dugulás megelőzően tippeket adtok! Hiszen azt gondolnánk, hogy pont az a jó Nektek, hogyha erre nem figyelnek az emberek, és eldugulnak a lefolyók…. Nagyon jók vagytok!”

(Emese, Facebook)
arrow_forward_ios
Galéria
Kapcsolat  |  Állásajánlataink  |  Impresszum  |  Általános Szerződési Feltételek  |  Adatkezelési Tájékoztató
Panaszkezelési szabályzat  |  Cookie nyilatkozat
© FINTOR és FINTOR Kft. | Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ FINTOR ZSOLT szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az oldalon található összes tartalom után közlése csak FINTOR ZSOLT írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.
A weboldalt készítette: expressz-weboldalkeszites.hu