TÁRSASHÁZKEZELŐKNEK

CÉLUNK a társasházban élők életminőségének javítása.

Szorosan együttműködünk a Miskolci Társasházkezelők Közhasznú Egyesületével.

Már három konferencián szerepeltünk, mint meghívott előadó, ahol a társasházakban felmerülő dugulásokról és azok megoldásáról tartottam előadást és válaszoltam a közös képviselőktől érkező kérdésekre.

Közös képviselőként Ön jó, ha tudja, hogy engem, Fintor Zsolt duguláselhárítási specialistát éjjel – nappal, hétvégén, ünnepnapokon is hívhat, és segítünk a szennyvízkártól a lakásokat megvédeni.

Az elvégzett munka után tisztaságot hagyunk.

Természetesen bármilyen vízvezeték szerelési munkát megoldunk.

Csőtörés mentesítést éjjel-nappal, hétvégén is végzünk.

“Kiválóságukhoz kétség nem férhet!
Hétvégi telefonhívásomra perceken belül érkeztek; alapos helyszíni felmérés, körültekintő, precíz, gyors szakmunka, korrekt árak!
Professzionális vállalkozás!
Bármilyen vizes munkákhoz csak őket ajánlom.”

(Bársony Veronika, Társasházi Közösképviselő, Miskolc)

“Fintor nélkül sz@rban lennénk…/Klapka 1/”

(Péter, Miskolc)

Egy péntek estén nekünk is szükségünk volt rájuk, jöttek fél óra múlva, 10 óra körül (este!) és ügyesen, rugalmasan meg is szüntették a full dugulást. Köszönjük!

(Balázs, Miskolc)

LÉTREHOZTUNK EGY FACEBOOK CSOPORTOT AZZAL A CÉLLAL, HOGY MISKOLC és környéki TÁRSASHÁZAK LAKÓINAK NYÚJTSUNK SEGÍTSÉGET A LAKÁSBAN FELMERÜLŐ JAVÍTÁSI, FELÚJÍTÁSI MUNKÁKHOZ. Természetesen családi házban élőket is szívesen látunk a csoportban.

AZOK HIRDETÉSEIT HAGYJUK JÓVÁ A CSOPORTBAN, AKIKNEK A CÉGÉT, A MUNKÁJÁT ISMERJÜK ÉS EZÉRT NYUGODT SZÍVVEL TUDJUK AJÁNLANI MÁSOKNAK IS.
A HIRDETNI VÁGYÓ CÉGEKTŐL KÉRJÜK, HOGY A TISZTESSÉGES CSERE MEGVALÓSULJON, AKI HIRDET AZ HÍVJA MEG AZ ISMERŐSEIT A CSOPORTBA, HOGY MINÉL TÖBB LAKÁSTULAJDONOSHOZ JUSSANAK EL A HASZNOS INFORMÁCIÓK. TOVÁBBÁ TÖREKEDJÜNK ARRA, HOGY HIRDETÉS HELYETT, INKÁBB HASZNOS TANÁCSOKAT POSZTOLJUNK.

BARÁTI KÖSZÖNETTEL:

Fintor Anita és Fintor Zsolt
www.fintor.hu

Lájkold oldalunkat, hasznos tippek, tanácsok, videók amivel pénzt és időt spórolhatsz:

MOST HÍVOM 06302296420