CSŐTÖRÉS MENTESÍTÉS

ÉJJEL-NAPPAL

Problémád van a vízvezetékekkel?

Csőtörés veszélyezteti otthonod?

Hirtelen megnövekedett a vízszámla?

Alacsony a víznyomás?

Zárva az összes fogyasztó, de a vízóra forog?

Lehet, hogy csőtörésed van?

Csőtörés mentesítés, azonnali kiszállás éjjel-nappal, hétvégén is.

Csőtörést a lefolyó tisztító szerek is okozhatnak! 

Olvasd el emődi ügyfelünk Levente történetét. 

2018 nyarán a konyhai lefolyónkban dugulás keletkezett. 

Próbálkoztunk különböző módszerekkel megszüntetni, többek között ipari lefolyótisztítót öntöttünk a csatornába. Bárcsak ne tettük volna. 

Mikor már semmi nem segített, és a házi csőgörényünket sem tudtuk beleengedni a csatornába, felhívtam a Fintor csatornatisztító céget. Még aznap meg is jelentek nálunk, és szakszerűen megvizsgálták a fennálló helyzetet. 

Megpróbálták a nagy teljesítményű csatornatisztító gépüket a csatornába bevezetni, de többször elakadt 20-30 cm-re a beengedési ponttól. Hosszas küszködés után a csatornatisztító feje egyszer csak tovább haladt a vezetékben, és a víz is elkezdett lefolyni. 

Örömmel vettük tudomásul, hogy elhárították a dugulást. Kifizettük a tisztítás előre megbeszélt összegét, ők összepakoltak és távoztak. 

10-15 perc múlva vettük észre, hogy a konyhai mosogatóba engedett víz a pince plafonból folyik, tehát a dugulást még sem úgy hárították el, ahogy szerettük volna. 

Telefonon jeleztük ezt a Vállalkozásnak. Mivel ez pénteken történt, már aznap nem tudtak visszajönni, csak hétfőn. 

A hétfői szemle során nem tudtuk megállapítani, hogy mi lehet a gond, ezért abban állapodtunk meg, hogy kibontják a konyhai lefolyó falban és beton aljzatban lévő részét, hogy meg tudják keresni a hibát. A bontás elvégzéséhez sajnos a konyhabútort is el kellett bontanunk, amihez másik vállalkozót hívtunk. Kedden újra kiszálltak a helyszínre Fintorék kibontani a megbeszélt részt. Amikor ez megtörtént, megdöbbentő látvány tárult elénk. A függőleges lefolyócső teljesen össze volt gyűrődve. Ebben a gyűrődésben akadt el a lefolyó tisztító feje, amit hosszas kínlódás után áttört, és ezen a lyukon keresztül tudott lefolyni a víz a pincébe. 

Abban nem tudtunk megállapodni, hogy mi okozhatta a csatornacső gyűrődését, de mivel 12 évig tudtuk használni a mosogatót, nem tartom elképzelhetőnek, hogy az építkezés során hibásan építették volna be ezt a csatorna részt. Sokkal valószínűbb, hogy az általunk használt vegyi lefolyó tisztítók valamelyike annyira felhevült a csőben, hogy megolvasztotta azt és ettől teljesen eldeformálódott. 

Végül Fintorék rendbetették a lefolyót, kitisztították az egész csatornát, és mindent feltakarítottak maguk után. 

Erre a korrekt eljárásra reagálok most az értékelő bejegyzéssel, és itt ajánlom minden érdeklődőnek, hogy dugulás esetén ne használjon vegyi tisztítószert, mert nem lehet biztos benne, hogy ugyanúgy jár-e, mint mi. Inkább hívja Fintorékat, és szakszerű duguláselhárítással oldja meg a problémát.”

Levente

“Köszönjük a gyors segítséget!

Mindenkinek ajánlani tudom őket!”

(Kassai Anita, Vintage Hair Fodrász Szalon, Miskolc)

“Nekünk december 23.-án este fél nyolckor mentettétek meg a karácsonyunkat, hogy ne a lakásban úszkálva ünnepeljünk – csőtörés volt. 🙂 Azóta is hálával gondolunk rátok! :)”

(Kitti, Miskolc)

“Egyszer csak az udvaron feltört valami 🙂 No nem valami értékes dolog, hanem a szennyvíz. A vízművek csak ígérte,hogy majd megnézik. Addig meg tapiskoljunk nyugodtan a saját trutyinkban, de szerencsére Fintor Úr megmentett. Fél óra múlva már a csőgörény futkosott az udvaron 🙂 Aztán elmúlt a dugulás és pár nap múlva már minden olyan volt,mint azelőtt. És a biztosító is tette a dolgát. Köszönet nekik.”

(Gábor, Miskolc)

MOST HÍVOM 06302296420