MIT TÉGY NŐKÉNT HA ELDUGULT A mosogató, a WC vagy a kád?

ÜLJ A LAPTOP ELÉ VAGY TELEFONON ÜSD A GOOGLE – BA FINTOR DUGULÁSELHÁRÍTÁS és tárcsázd számunkat, hamarosan érkezik a segítségünk.

A telefonos bejelentés során légy nagyon pontos, minden lehetséges információt adj meg nekünk, kezdve a ház-, illetve ha tudjuk a vezetékek típusával, korával, a rendszer esetleges korábbi problémáival, ha ismert, a dugulás okával. Ismertessük a próbálkozásokat, melyeket a dugulás elhárítása érdekében tettünk és főleg az utóbbi esetben ne hallgassunk el semmit, mert ezáltal fontos információkat veszít a szakember.

Teendők a szakember kiérkezéséig:
Ha a dugulás miatt a víz nem folyik le a rendszerben, akkor lehetőségeink szerint ne használjuk a lefolyót mindaddig, amíg a szakember meg nem érkezik.

A várakozási idő alatt pakoljunk el a dugulás környékéről, biztosítsuk a lehető legnagyobb méretű teret a későbbi munkálatokhoz, illetve amennyiben szükséges, oldjuk meg a 220V-hoz való hozzáférést és a vízvétel lehetőségét is.

A szakember kiérkezése előtt ne öntsünk savat (lefolyótisztító, sósav, ecet-szódabikarbóna kombó) a rendszerbe, mert több kárt okoznak, mint hasznot, ha mégis megtettük azt feltétlenül mondjuk el a szakembernek a munka megkezdésekor, mert a védőkesztyű ellenére is komoly sérüléseket okozhatnak ezek a szerek!

Amikor a szakértő munkatársak kiérkeznek a helyszínre feltétlenül tájékoztassuk őket, hogy mi eddig milyen módszerrel próbálkoztunk vagy kerülhetett-e bármilyen idegen tárgy a lefolyóba (popsitörlő, wc illatosító). Vágtunk-e lyukat a csőre? Hagytunk-e csőgörényt a csőben? /megtörtént esetek alapján!/

LEGYÜNK ŐSZINTÉK!
Ezzel energiát, időt és pénzt takarítunk meg!

Fintor Zsolt
Gépi duguláselhárítás 1 órán belül

Miskolcon és Borsod megyében.
Hétvégén, ünnepnap, éjszaka ügyelet.
Falbontás nélkül, azonnal.

Küldetésünk: azonnal használható, tiszta lefolyók.

Hibabejelentés 06 30 229 6420

MOST HÍVOM 06302296420