Soha ne öntsd ezeket a mosogatóba!

Ha nem szeretnéd, hogy pénzt kelljen költened az eldugult lefolyó okozta károk elhárítására, jobb, ha tudod, mik azok az anyagok, hulladékok, amiket soha nem szabad a lefolyókba bele önteni. Ezen anyagok kidobására, inkább valami más módot találj!

 

Sütőolaj

A dugulások, eltömődések egyik első számú felelőse, amely más anyagokkal keveredve komoly akadályok képződését okozhatja. A majonézt és a salátaönteteket sem érdemes a lefolyóba önteni.

 

Vaj és margarin

Különösen olvasztott formában “veszélyesek”, mert kihűlve ismét megszilárdulnak, és vízhatlan akadályokká alakulnak a csövekben.

 

Zsírok

A szalonna vagy húsok sütéséből visszamaradt, olvadt zsírt sem szabad a mosogatóba önteni, mert akárcsak a vaj vagy a margarin, kihűlés után megszilárdul, és összegyűjti, majd egyetlen szilárd dugóvá alakítja a csőben lévő egyéb lerakódásokat.

 

Tapasztalataim szerint egy jól karbantartott mosogató is kb. 5 évente eldugul, egyszerűen a zsírok és a mosogatáshoz használt szerek ennyi év alatt lerakódnak a lefolyócső falára. Az ilyen dugulást otthoni módszerekkel nemigazán lehet megszüntetni. Ha igazán gyors és hatékony megoldást szeretnél, Miskolc és környékén hívj a 06302296420 -as telefonszámon. Ne izgulj, garantáltan falbontás nélkül szüntetjük meg a dugulást, és a duguláselhárításra 7 nap garanciát adunk.

 

FINTOR ZSOLT

Gépi Duguláselhárítás Specialista

 

MOST HÍVOM 06302296420