2018-ban végre újra dübörög az építőipar Magyarországon!

Kilőtt az építőipar 2018-ban: januárban több mint 40 százalékkal, februárban pedig több mint 25 százalékkal bővült a termelés az előző év azonos hónapjához képest – mondta Balogh László, az Ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1-en.

Ezzel együtt pedig országosan megnőtt a kóklerek aránya is.

Tudjátok focihoz, pénzhez, építőiparhoz mindenki ért.

Bár néha lehet úgy érzed, hidd el nemcsak kókler szakemberek vannak Miskolcon, de a megrendelők őket találják meg a leggyakrabban. Jó, olcsó és gyors munka csak a mesében létezik.

Letolt árakkal jön a “mester”, magát különböző neveken és hamis netről vett képekkel hirdető burkoló, hanyag és bunkó kőműves, részeges festő, megbánt ajánlások, fenyegetések. Megrendelőink és partnereink elmondása egybevág a mi tapasztalatainkkal: borzasztó nehéz ma jó szakembert találni.

Kivitelező partnereink szerint a megrendelő és a tomboló feketepiac is hibás abban, hogy így alakult a magyar helyzet, meg lehet találni a jókat, de az emberek nem akarják megfizetni a jó mester árát.

A legtöbb velünk kapcsolatban álló szakember egyébként azt tanácsolta, mindig kérjünk referenciát és mindig kössünk szerződést.

 

MOST HÍVOM 06302296420