Facebook oldalamon mindig hangoztatom, hogy a WC nem szemetes. A WC-be vékony WC papíron kívül semmi nem való, sem popsitörlő, sem ételmaradék, sem macskaalom, ezekre ott a szemetes. A legtöbb dugulást a popsitörlők okozzák.

Videónkban egy földszinti lakást áztatott el majdnem a szennyvíz, mert a felsőbb emeleten lakók popsi törlőt dobtak  a WC-be.

A szennyvízcsövek falai egy 40-50 éves panelban vagy családi házban el vannak vízkövesedve. A WC-be dobott popsitörlőknek is (amik állítólag a csomagolás szerint WC-be dobhatóak) ezen a leszűkült keresztmetszeten kell áthaladniuk! A földszinten élők helyében én ezt a cikket kinyomtatnám és kiragasztanám a lépcsőházban, mert bizony amit a lakók bedobnak, (márpedig a fantázia sem szab határt hogy miket képesek emberek lehúzni a WC-n, popsitörlő, tampon, betét, harisnya, zacskó, pelenka, rongy, kutyacsont, savanyú uborka, félcsirke, paprika, passzírozott paradicsomhéj, nyúlnak lenyúzott bundája csak a teljesség igénye nélkül, amikkel eddig találkoztam) az egyszer szennyvízzel együtt a földszinten önt ki.

Igen látom az életed a lefolyóban. Diszkrétek vagyunk.

Összefoglalva a három leggyakoribb dugulást okozó ok a vízkő, az ételmaradék és a popsitörlő.

Fintor Zsolt

Gépi Duguláselhárítás Specialista

06 30 229 6420

További tippekért, tanácsokért kövess facebookon:

http://www.facebook.com/dugulasmiskolc

 

MOST HÍVOM 06302296420